Un centre comercial de Rio de Janeiro ha creat un petit hort a les taules de la verdura perquè els seus clients puguin arrencar les hortalisses directament de la terra just abans de passar per caixa. És la política dels productes de quilòmetre zero portada a les últimes conseqüències i amb bons resultats econòmics perquè les vendes d’hortalisses han augmentat un 18% i les preferències dels consumidors respecte aquesta cadena de supermercats ha pujat un 30%. A més, la iniciativa compta amb molt altres beneficis associats, atès que la imatge del centre Zona Sul ha quedat molt reforçada, així com els seus valors de defensa dels productes locals, la sostenibilitat i la salut.

El projecte “Fresh Garden” ha estat ideat per una agència de publicitat WMcCann Brasil i ja està planificant exportar-lo a altres centres comercials.

Aquí pots llegir l’article aparegut a la revista australiana The Stable.

Aquí pots veure el vídeo produït per l’agència WMcCann Brasil.