Tots els negocis busquen fórmules per atreure nous clients. I el cinema no és una excepció. Una de les estratègies més sorprenents per captar nou públic prové d’Eslovàquia. A la ciutat de Samorin-Cilistov s’acaba d’inaugurar la sala de cinema Tulikino, un espai amb 100 places i que és absolutament sorprenent. La sala està decorada amb elements de colors llampants, i s’han substituït les butaques per grans pufs inflables, de manera que el públic pot decidir seure o estirar-se per veure la pel·lícula amb un relax absolut.

La sala, dissenyada per Michal Stasko, també té prevista la numeració de les files i els pufs així com la manera de guardar els refrescs i les crispetes, mitjançant uns recipients de roba que se subjecten amb cinta velcro.

Aquí podeu llegir l’article publicat a la revista Design Boom

Aqí podeu veure la web del dissenyador Michal Stasko.