Obre bé els ulls

Quant de temps dediques mensualment a pensar quins serveis o productes oferiràs l’any que ve? Com t’informes dels darrers avenços que hi ha al teu sector de negoci arreu del món? Com saps quines tendències està adoptant el mercat?

El trends marketing és exactament això. És un servei que et permet concentrar-te en el teu negoci i saber, al mateix temps, que no se t’escaparà res del què ja està passant a qualsevol altre punt del planeta. És una manera sistemàtica de tenir els ulls ben oberts i vigilar el mercat, per després poder anticipar-te a la teva competència. A marcredorta.com oferim serveis de monitorització d’àmbits específics de mercat, creant informes i continguts personalitzats i en el format que més convingui. Som com aquell mussol capaç de detectar qualsevol petit moviment en la foscor.

Estàs segur que no ho necessites?

La manera més senzilla i econòmica de tenir una àrea d’I+D

Principals beneficis

  • Font permanent de bones idees per impulsar accions pròpies
  • Contingut d’arreu del món traduït a català i/o castellà i adaptat a qualsevol format
  • Cost reduït amb freqüències d’informes adaptades a les necessitats dels clients
  • Reutilització del material recollit per campanyes de content marketing i xarxes socials
  • Informació òptima per utilitzar en reunions, discursos, presentacions, articles…

Què diuen els clients…

Buscava algú que oferís serveis de marketing digital i, al mateix temps, entengués bé el negoci del software per empreses. El què no em podia imaginar és que també m’oferiria un compromís tan gran amb el meu projecte. Puc assegurar que els diners que inverteixo en marketing digital em retornen multiplicats.
Teresa Alomar, directora general, Aglaia
És un departament més de la companyia. Tot i que habitualment no està a les nostres oficines ens ofereix tots els serveis relacionats amb el posicionament i la generació de noves oportunitats de negoci. Destacaria la seva capacitat d’anàlisi i visió estratègica, molt útil per orientar adequadament els pocs recursos que disposa una empresa com la nostra.
Xavier Torret, soci directori, BGEO
Tot i tractar-se d’un proveïdor extern, en Marc Redorta pot parlar en nom de la nostra Fundació amb totes les garanties. Pots confiar-li qualsevol presentació, reunió o negociació i saps que defensarà els nostres interessos corporatius com si fossin els seus particulars. Després d’anys de col·laboració ja forma part del nostre staff.
Carlos Sopeña, gerent, Viver de Bell-lloc